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26 17 CFR 200.30–3(a)(57). 
1 15 U.S.C. 78s(b)(1). 
2 17 CFR 240.19b–4. 
3 See Securities Exchange Act Release No.76274 

(October 27, 2015), 80 FR 67446 (‘‘Notice’’). 

4 See Notice, supra note 3, at 67446. The 
Exchange represents that all Participants have 
requested that all of their COA-eligible orders 
process through COA upon entry into the System. 

5 Id. 
6 Id. In light of this proposed change, the 

Exchange proposes to delete the language in 
Interpretation and Policy .02(a) that indicates 
Participants may request that complex orders be 
processed by COA on a class-by-class basis, as it is 
no longer necessary. Id. 

7 Id. 
8 Id. at 67447. 
9 Id. 
10 Id. The proposed rule change makes 

corresponding changes to the heading and 
introductory paragraph of subparagraph (c)(8). Id. 

a. Are the Currency Rates calculated 
using arm’s length transactions and, if 
so, are such transactions verified, and 
how? If quotes are used to calculate the 
Currency Rates, are those arm’s length 
quotes firm? 

b. What concerns, if any, do 
commenters have regarding the Index’s 
susceptibility to manipulation? 

4. Are the requirements of NYSE Arca 
Equities Rule 8.201(g) adequate to allow 
the Exchange to fulfill its regulatory 
obligations or, in light of the Shares’ 
exposure to the Reference Currencies, 
should those requirements be expanded 
to also apply to market makers’ trading 
accounts for all of the applicable non- 
U.S. currencies, options, futures or 
options on futures on such currencies, 
or any other derivatives based on such 
currencies? 

Comments may be submitted by any 
of the following methods: 

Electronic Comments 
• Use the Commission’s Internet 

comment form (http://www.sec.gov/
rules/sro.shtml); or 

• Send an email to rule-comments@
sec.gov. Please include File Number SR– 
NYSEArca–2015–76 on the subject line. 

Paper Comments 
• Send paper comments in triplicate 

to Secretary, Securities and Exchange 
Commission, 100 F Street NE., 
Washington, DC 20549–1090. 

All submissions should refer to File 
Numbers SR–NYSEArca–2015–76. This 
file number should be included on the 
subject line if email is used. To help the 
Commission process and review your 
comments more efficiently, please use 
only one method. The Commission will 
post all comments on the Commission’s 
Internet Web site (http://www.sec.gov/
rules/sro.shtml). Copies of the 
submission, all subsequent 
amendments, all written statements 
with respect to the proposed rule 
change that are filed with the 
Commission, and all written 
communications relating to the 
proposed rule change between the 
Commission and any person, other than 
those that may be withheld from the 
public in accordance with the 
provisions of 5 U.S.C. 552, will be 
available for Web site viewing and 
printing in the Commission’s Public 
Reference Room, 100 F Street NE., 
Washington, DC 20549, on official 
business days between the hours of 
10:00 a.m. and 3:00 p.m. Copies of these 
filings also will be available for 
inspection and copying at the principal 
office of the Exchange. All comments 
received will be posted without change; 
the Commission does not edit personal 

identifying information from 
submissions. You should submit only 
information that you wish to make 
available publicly. All submissions 
should refer to File Number SR– 
NYSEArca–2015–76 and should be 
submitted on or before January 7, 2016. 
Rebuttal comments should be submitted 
by January 21, 2016. 

For the Commission, by the Division of 
Trading and Markets, pursuant to delegated 
authority.26 

Robert W. Errett, 
Deputy Secretary. 
[FR Doc. 2015–31680 Filed 12–16–15; 8:45 am] 
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I. Introduction 

On October 13, 2015, C2 Options 
Exchange, Incorporated (the ‘‘Exchange’’ 
or ‘‘C2’’) filed with the Securities and 
Exchange Commission (the 
‘‘Commission’’), pursuant to Section 
19(b)(1) of the Securities Exchange Act 
of 1934 (‘‘Act’’ or ‘‘Exchange Act’’) 1 and 
Rule 19b–4 thereunder,2 a proposed rule 
change to: (1) Amend the rule 
provisions regarding the initiation of a 
complex order auction (‘‘COA’’), (2) add 
rule provisions regarding the impact of 
certain incoming orders and changes in 
the leg markets on an ongoing COA, and 
(3) amend the rule provision related to 
the size of COA responses. On October 
26, 2015, the Exchange submitted 
Amendment No. 1 to the proposed rule 
change. The proposed rule change, as 
modified by Amendment No. 1, was 
published for comment in the Federal 
Register on November 2, 2015.3 The 
Commission received no comments on 
the proposal. This order grants approval 
of the proposed rule change, as 
modified by Amendment No. 1. 

II. Description of the Proposed Rule 
Change 

The Exchange proposes to amend C2 
Rule 6.13 and Interpretation and Policy 
.02 regarding the initiation of a COA. 
Currently, C2 Participants must 
affirmatively request that their incoming 
COA-eligible orders be COA’d.4 The 
Exchange proposes to amend C2 Rule 
6.13(c)(2) to provide that COA-eligible 
orders be COA’d by default.5 Under the 
proposed rule, Participants would be 
permitted to request that a COA-eligible 
order not COA (referred to as a ‘‘do-not- 
COA’’ request) on an order-by-order 
basis.6 The Exchange believes that 
allowing Participants to make a ‘‘do-not- 
COA’’ request on an order-by-order 
basis will better allow them to make 
decisions regarding the handling of their 
orders based on market conditions at the 
time they submit their orders. An order 
with a ‘‘do-not-COA’’ request, however, 
may still be COA’d after it has rested on 
the Complex Order Book (‘‘COB’’) 
pursuant to Interpretation and Policy 
.02.7 

The Exchange notes that an order 
with a ‘‘do-not-COA’’ request will still 
have execution opportunities. The 
Exchange explains that a ‘‘do-not-COA’’ 
order may execute automatically upon 
entry into the System against the leg 
markets or complex orders on the COB 
to the extent marketable (in accordance 
with allocation rules set forth in Rule 
6.13).8 Further, the Exchange notes that 
an order on the opposite side of, and 
marketable against, a COA-eligible order 
may trade against the COA-eligible 
order if the System receives the order 
while a COA is ongoing.9 

Second, the Exchange proposes to add 
subparagraphs (c)(8)(D) and (E) to C2 
Rule 6.13 to describe additional 
circumstances that will cause a COA to 
end early.10 Proposed subparagraph 
(c)(8)(D) will provide that if an order 
with a ‘‘do-not-COA’’ request or an 
order that is not COA-eligible is 
received prior to the expiration of the 
Response Time Interval for the original 
COA and is on the same side of the 
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11 Id. 
12 Id. at 67447–8. 
13 Id. at 67449. 
14 Id. 
15 Id. at 67448. 
16 Id. The Exchange represents that this proposed 

rule change will result in the rule regarding RFR 
responses more accurately reflecting current System 
functionality. Id. 

17 Id. 
18 Id. 

19 In approving this proposal, the Commission has 
considered the proposed rule’s impact on 
efficiency, competition, and capital formation. See 
15 U.S.C. 78c(f). 

20 15 U.S.C. 78f(b)(5). 
21 See NASDAQ OMX PHLX LLC (‘‘PHLX’’) Rule 

1080, Commentary .07(a)(viii) and (e) (describing 
the complex order live auction (‘‘COLA’’) process 
and ‘‘do not auction’’ orders). 

22 See id. and NYSE MKT Rule 6.80NY(e). 
23 15 U.S.C. 78s(b)(2). 
24 17 CFR 200.30–3(a)(12). 
1 15 U.S.C. 78s(b)(1). 
2 17 CFR 240.19b–4. 
3 See Securities Exchange Act Release No. 76353 

(November 4, 2015), 80 FR 69751 (‘‘Notice’’). 
4 Amendment No. 1 makes certain technical 

modifications to Exhibit 5 to reflect the current 
CBOE rulebook and to remove a reference to ‘‘(1/ 
10th)’’ that was inadvertently included. It also 
revises rule text to make additional technical edits. 
As the changes made by Amendment No. 1 are 
technical in nature and do not materially alter the 
substance of the proposed rule change or raise any 
novel regulatory issues, Amendment No. 1 is not 
subject to notice and comment. 

market and at a price better than or 
equal to the starting price, then the 
original COA will end.11 Proposed 
subparagraph (c)(8)(E) will provide that 
if the leg markets were not marketable 
against a COA-eligible order when the 
order entered the System (and thus prior 
to the initiation of a COA) but became 
marketable with the COA-eligible order 
prior to the expiration of the Response 
Time Interval, it will cause the COA to 
end.12 The Exchange believes that these 
provisions prevent an order that was 
entered after the initiation of a COA 
from trading ahead of an order with the 
same price that may have executed or 
entered the COB if it did not COA.13 
Similarly, the Exchange believes it is 
fair for a COA-eligible order that was 
entered at a better price than an order 
that was resting in the COB prior to 
initiation of the COA to execute against 
leg markets that become marketable 
against the COA-eligible order and 
resting order during the COA, because 
the Participant who entered the COA- 
eligible order was willing to pay a better 
price than that of the resting order.14 

Third, the Exchange proposes to 
amend subparagraph (c)(3)(A) of C2 
Rule 6.13 to delete the provision that 
states that RFR responses are limited to 
the size of the COA-eligible order for 
allocation purposes.15 The Exchange 
explains that it is proposing this change 
because if the allocation algorithm for 
complex orders in a class is pro-rata, the 
System is unable to block RFR 
responses that are larger than the size of 
the COA-eligible order.16 The Exchange 
notes the pursuant to C2 Rule 6.13(c)(7), 
RFR responses are firm with respect to 
the COA-eligible order for which the 
responses are submitted, provided that 
responses that exceed the size of a COA- 
eligible order are also eligible to trade 
with other incoming COA-eligible 
orders that are received during the 
Response Time Interval.17 

Finally, the Exchange proposes to 
make technical and other 
nonsubstantive changes, which are 
described in the Notice.18 

III. Discussion and Commission 
Findings 

After careful review, the Commission 
finds that the proposed rule change is 

consistent with the requirements of the 
Act and the rules and regulations 
thereunder applicable to a national 
securities exchange.19 In particular, the 
Commission finds that the proposed 
rule change is consistent with Section 
6(b)(5) of the Act,20 which requires, 
among other things, that the rules of a 
national securities exchange be 
designed to prevent fraudulent and 
manipulative acts and practices, to 
promote just and equitable principles of 
trade, to remove impediments to and 
perfect the mechanism of a free and 
open market and a national market 
system, and, in general, to protect 
investors and the public interest. 

The Commission believes that it is 
reasonable for C2 to require that 
incoming two-legged COA-eligible 
orders be COA’d by default unless a 
Participant requests, on an order-by- 
order basis, that such orders not COA. 
The Commission notes that, should a 
Participant not wish its orders to be 
COA’d, the proposed rule will allow the 
Participant to request that its orders not 
be COA’d on an order-by-order basis. In 
addition, the Commission notes that the 
rules of another options exchange 
provide that certain complex orders be 
routed to a complex order auction 
unless a member designates that such 
orders not initiate a complex order 
auction on that exchange.21 

The Commission also believes that it 
is reasonable for the Exchange to add 
new provisions regarding how incoming 
orders with ‘‘do-not-COA’’ requests or 
that are not COA-eligible, as well as 
how changes in the leg markets, may 
impact ongoing COAs. Such additions 
enhance the description of current COA 
functionality and the circumstances that 
may cause a COA to end early to help 
ensure investors understand how ‘‘do- 
not-COA’’ orders may impact a COA. As 
noted above, these rules provide that if 
entry of a ‘‘do-not-COA’’ order causes a 
COA to end, any executions that occur 
following the COA will occur in 
accordance with allocation principles in 
place, subject to an exception that the 
original COA-eligible order will receive 
time priority. 

Finally, the Commission believes it is 
reasonable for C2 to delete the provision 
in its Rules limiting the size of RFR 
responses to the size of the COA-eligible 
order. The Commission notes that other 

options exchanges do not limit the size 
of responses to the auctioned order 
sized.22 

IV. Conclusion 

It is therefore ordered, pursuant to 
Section 19(b)(2) of the Act,23 that the 
proposed rule change (SR–C2–2015– 
025), as modified by Amendment No. 1, 
be, and it hereby is, approved. 

For the Commission, by the Division of 
Trading and Markets, pursuant to delegated 
authority.24 
Robert W. Errett, 
Deputy Secretary. 
[FR Doc. 2015–31681 Filed 12–16–15; 8:45 am] 
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I. Introduction 

On October 30, 2015, the Chicago 
Board Options Exchange, Incorporated 
(‘‘Exchange’’ or ‘‘CBOE’’) filed with the 
Securities and Exchange Commission 
(‘‘Commission’’), pursuant to Section 
19(b)(1) of the Securities Exchange Act 
of 1934 (‘‘Act’’) 1 and Rule 19b–4 
thereunder,2 a proposed rule change to 
list and trade options that overlie a 
reduced value of the FTSE 100 Index. 
The proposed rule change was 
published for comment in the Federal 
Register on November 10, 2015.3 On 
December 10, 2015, the Exchange filed 
Amendment No. 1 to the proposed rule 
change.4 This order grants approval of 
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