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amount cannot be included in the NLP
calculation as a negative number. In
other words, a bidder cannot change a
long holdings position to a short
position through use of the exclusion
amount.

We will publish the specific optional
exclusion amount in the offering
announcement for each particular
auction. We expect that the exclusion
amount will be approximately 35
percent of the outstanding amount of
the particular security (CUSIP) being
auctioned, less the amount of the
outstanding security held by the Federal
Reserve for its own account. However,
bidders must carefully read each
offering announcement to ensure they
are aware of the exact exclusion amount
for the auction and other details of the
particular offering. As provided in
§ 356.10, if the provisions of an offering
announcement are different from the
provisions of the UOC, the
announcement takes precedence.

IV. Procedural Requirements
This final rule is not a significant

regulatory action for purposes of
Executive Order 12866. Although we
issued an Advance Notice of Proposed
Rulemaking on July 25, 2001 to benefit
from public comment, the notice and
public procedures requirements of the
Administrative Procedure Act do not
apply, under 5 U.S.C. 553(a)(2).

Since no notice of proposed
rulemaking is required, the provisions
of the Regulatory Flexibility Act (5
U.S.C. 601 et seq.) do not apply.

List of Subjects in 31 CFR Part 356
Bonds, Federal Reserve System,

Government securities, Securities.
For the reasons stated in the

preamble, we amend 31 CFR Part 356 as
follows:

PART 356—SALE AND ISSUE OF
MARKETABLE BOOK-ENTRY
TREASURY BILLS, NOTES, AND
BONDS (DEPARTMENT OF THE
TREASURY CIRCULAR, PUBLIC DEBT
SERIES NO. 1–93)

1. The authority citation for Part 356
continues to read as follows:

Authority: 5 U.S.C. 301; 31 U.S.C. 3102 et
seq.; 12 U.S.C. 391.

2. Section 356.13 is amended by
revising paragraph (b) to read as follows:

§ 356.13 Net long position.
* * * * *

(b) Determination of net long position.
(1) The net long position must be
determined as of the designated
reporting time, which is one-half hour
prior to the closing time for receipt of

competitive bids. Except as modified in
(b)(2) in the event of a reopening, a net
long position includes the par amount
of:

(i) Holdings of outstanding securities
with the same CUSIP number as the
security being auctioned;

(ii) Holdings of STRIPS principal
components of the security being
auctioned; and

(iii) Positions, in the security being
auctioned, in

(A) When-issued trading, including
when-issued trading positions of the
STRIPS principal components;

(B) Futures contracts that require
delivery of the specific security being
auctioned (but not futures contracts for
which the security being auctioned is
one of several securities that may be
delivered, and not futures contracts that
are cash-settled); and

(C) Forward contracts that require
delivery of the specific security being
auctioned or of the STRIPS principal
component of that security.

(2) In a reopening (i.e., additional
issue) of an outstanding security, a
bidder may subtract the published
exclusion amount for that security from:
its holdings of the outstanding securities
(paragraph (b)(1)(i) of this section)
combined with its holdings of STRIPS
principal components of the security
being auctioned (paragraph (b)(1)(ii) of
this section). The amount of holdings
that may be excluded from the net long
position calculation will be specified in
the Treasury offering announcement for
that auction. A bidder may not take the
exclusion if its combined holdings are
zero or less than zero. The exclusion is
optional for bidders. However, if a
bidder takes the exclusion, it must
include any holdings in excess of the
exclusion amount in calculating its net
long position. If the published exclusion
amount is greater than the bidder’s
combined holdings (paragraphs (b)(1)(i)
and (ii) of this section), the combined
holdings may be calculated as zero, but
cannot be included in the calculation as
a negative number.
* * * * *

Dated: November 7, 2001.

Donald V. Hammond,
Fiscal Assistant Secretary.
[FR Doc. 01–28435 Filed 11–8–01; 1:19 pm]
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RIN 1293–AA07

Annual Report From Federal
Contractors

AGENCY: Veterans’ Employment and
Training Service (VETS), Labor.
ACTION: Final rule; correction.

SUMMARY: This document contains a
correction to the final regulation which
was published Thursday, October 11,
2001 (66 FR 51998–52008). The
regulation pertains to annual reporting
of efforts in hiring of targeted veterans
by contractors and subcontractors.
EFFECTIVE DATE: This rule is effective
November 13, 2001.
FOR FURTHER INFORMATION CONTACT:
Norm Lance, Chief of Investigations and
Compliance Division, VETS, at (202)
693–4731 or by e-mail at Lance-
Norman@dol.gov. Individuals with
hearing impairments may call (800)
670–7008 (TTY/TDD).
SUPPLEMENTARY INFORMATION:

Background
The final regulation that is the subject

of this correction provides amended
reporting procedures required of
contractors and subcontractors to
conform with the provisions of the
Veterans’ Employment Opportunities
Act of 1998.

Need for Correction
As published, the final regulation

contained an error which may prove to
be misleading. The change below will
correct the misleading language to
conform to that used in the rest of the
document, i.e., later in § 61–250.11(b)
and in the preamble.

Correction of Publication

Accordingly, the publication of
October 11, 2001, of the final regulation
at 66 FR 51998–52008 is corrected as
follows:

PART 61–250 [CORRECTED]

§ 61–250.11 [Corrected]
On page 52006, in the second column

in § 61–250.11, the first sentence of
paragraph (b) is corrected to read as
follows:
* * * * *

(b) Contractors and subcontractors
that submit computer-generated output
for more than 10 hiring locations to
satisfy their VETS–100 reporting
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obligations must submit the output in
the form of an electronic file. * * *
* * * * *

Signed at Washington, DC, this 7th day of
November, 2001.
Charles S. Ciccolella,
Deputy Assistant Secretary, Veterans’
Employment and Training Service.
[FR Doc. 01–28433 Filed 11–9–01; 8:45 am]
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DEPARTMENT OF HEALTH AND
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Anesthesia Services

AGENCY: Centers for Medicare &
Medicaid Services (CMS), HHS.
ACTION: Final rule.

SUMMARY: This final rule amends the
Anesthesia Services Condition of
Participation (CoP) for hospitals, the
Surgical Services Condition of
Participation for Critical Access
Hospitals (CAH), and the Surgical
Services Condition of Coverage for
Ambulatory Surgical Centers (ASCs),
and, with its publication, withdraws the
January 18, 2001 final rule (66 FR 4674).
This final rule maintains the current
physician supervision requirement for
certified registered nurse anesthetists
(CRNAs), unless the Governor of a State,
in consultation with the State’s Boards
of Medicine and Nursing, exercises the
option of exemption from this
requirement consistent with State law.
DATES: The rule published in the
Federal Register on January 18, 2001
(66 FR 4674) was delayed at 66 FR
15352 (March 19, 2001) and was further
delayed at 66 FR 27598 (May 18, 2001)
is withdrawn as of November 13, 2001.
The amendments set forth in this final
rule are effective November 13, 2001.
FOR FURTHER INFORMATION CONTACT:
Stephanie Dyson, (410) 786–9226.
Jeannie Miller, (410) 786–3164.
SUPPLEMENTARY INFORMATION: Copies: To
order copies of the Federal Register
containing this document, send your
request to: New Orders, Superintendent
of Documents, P.O. Box 371954,
Pittsburgh, PA 15250–7954. Specify the
date of the issue requested and enclose
a check or money order payable to the

Superintendent of Documents, or
enclose your Visa or Master Card
number and expiration date. Credit card
orders can also be placed by calling the
order desk at (202) 512–1800 or by
faxing to (202) 512–2250. The cost for
each copy is $9. As an alternative, you
can view and photocopy the Federal
Register document at most libraries
designated as Federal Depository
Libraries and at many other public and
academic libraries throughout the
country that receive the Federal
Register. This Federal Register
document is also available from the
Federal Register online database
through GPO access, a service of the
U.S. Government Printing Office. The
Website address is http://
www.access.gpo.gov/nara/index.html

I. Background

A. Legislation

Sections 1861(e)(1) through (e)(8) of
the Social Security Act (the Act) provide
that a hospital participating in the
Medicare program must meet certain
specified requirements. Section
1861(e)(9) of the Act specifies that a
hospital also must meet such other
requirements as the Secretary finds
necessary in the interest of the health
and safety of the hospital’s patients.
Section 1820 of the Act contains criteria
for application for States establishing a
Critical Access Hospital. Sections
1832(a)(2)(F)(i) and 1833(i) provide
coverage requirements for ASCs. Section
1861(bb) of the Act, provides definitions
for certified registered nurse anesthetists
(CRNAs) and their services.

B. General

On December 19, 1997, we published
a proposed rule entitled, ‘‘Hospital
Conditions of Participation, Provider
Agreements and Supplier Approval,’’
(62 FR 66726) in the Federal Register.
The CoPs are the requirements that
hospitals must meet to participate in the
Medicare and Medicaid programs. The
CoPs are intended to protect patient
health and safety and to ensure that
high quality care is provided to all
patients. We proposed, among other
things, to let State law determine which
professionals would be permitted to
administer anesthetics, and the level of
supervision required for practitioners in
each category, recognizing States’
traditional domain in establishing
professional licensure and scope-of-
practice laws. Policy surrounding the
proposal was based on the principle that
States traditionally regulate practitioner
scope-of-practice, and was also based on
the lack of evidence to support
maintaining a special Federal

requirement for physician supervision
of CRNAs that would have the effect of
superseding State requirements. We also
stated that a fundamental principle was
to facilitate flexibility in how a hospital
would meet our performance
expectations, and to eliminate structure
and process requirements unless there
was evidence that they improved
desired outcomes for patients.

The final rule was published on
January 18, 2001 (66 FR 4674) and was
to have been effective March 19, 2001.
In accordance with the proposed rule,
the January 2001 final rule changed the
physician supervision requirement for
CRNAs furnishing anesthesia services in
hospitals, ASCs, and CAHs. Under that
rule, State laws would control which
professionals would be permitted to
administer anesthesia and the level of
supervision required for CRNAs. It did
not prohibit, limit, or restrict in any way
the practice of medicine by a physician
or anesthesiologist. Hospitals, ASCs,
and CAHs retained the ability to
exercise stricter standards than those
required by State law.

On March 19, 2001, the effective date
was delayed 60 days in accordance with
the memorandum to the President from
the Chief of Staff, dated January 20,
2001, and published in the Federal
Register (see 66 FR 15352). On May 18,
the rule was further delayed for 180
days, until November 14, 2001, in order
to explore alternatives for
implementation (see 66 FR 27598). In
reviewing the January 2001 final rule,
we identified two important questions
that were not raised and thus not
addressed previously.

• One question concerned the States’
reliance on Medicare physician
supervision requirements in
establishing State scope-of-practice laws
and monitoring practices. In some cases,
State laws and regulations may have
been written with the assumption that
Medicare would continue its
longstanding policy requiring physician
supervision of the anesthesia care
provided by CRNAs. Eliminating
Medicare requirements now could
change supervision practices in some
States without allowing States to
consider their individual situations. In
the absence of Federal regulations, we
were concerned that States might have
promulgated different laws or different
monitoring practices.

• The second question was whether a
prospective study or monitoring should
be undertaken to assess the impact in
those States where CRNAs practice
without physician supervision. The
literature we reviewed indicated that
the anesthesia-related death rate is
extremely low, and that the
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